Back to All Events

Oktoberfest med Polkabjørn og Kleine Heine

  • Ørland kulturhus (map)

Ørland Kultursenter arrangerer sin første oktoberfest og har invitert Polkabjørn og Kleine Heine! Vi setter opp telt på Bryggeplassen og inviterer til en skikkelig fest med mat og drikke, ompamusikk, jodling, pølser og alt som hører til! Dette vil du ikke gå glipp av!

31736.jpg

Duoen Polkabjørn & Kleine Heine har vært oppvarmingsband for A-ha, Mods, Deana Martin, Katzenjammer og de har deltatt på Ski-VM 2011. Virtuosen Kleine Heine er kjent som trekkspillets svar på Matti Nykänen, utsvevende og god med kniv. Polkabjørn er ikke bare Nord-Europas beste jodler, men har også blitt en anstendig strupesanger etter å ha gått i lære hos den verdenskjente strupesangkvartetten Huun-Huur-Tu. Kvelden vil by på et meget variert repertoar med jodling fra både Tyskland, Sveits og Østerrike i tillegg til mongolsk strupesang, undergangsblues og viser fra lirekassen. Med en musikk som tærer på både publikum og utøvere er det et under at Polkabjørn & Kleine Heine fremdeles er aktive, gå derfor ikke glipp av denne sjansen til å se dem live.

Earlier Event: October 4
To Rustne Herrer - Hvis helsa holder
Later Event: October 26
Trondheimsolistene