Back to All Events

Dagfinn Lyngbø

  • Ørland Kultursenter (map)

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, kommer endelig til Ørlandet med sitt nye soloshow! 

32644.jpg

Forestillingen har fått navnet «Supersmud» og hadde premiere på Ole Bull Scene i Bergen og spiller hele denne våren på Latter i Oslo. Forestillingen har pr. i dag solgt ca. 100.000 billetter. Dagfinn Lyngbø har hatt kjempesuksess med forestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) og «Stereo» (2012), som til sammen har solgt ca. 400.000 billetter og har mottatt ikke mindre enn åtte Komipriser, noe som understreker hans posisjon som landets mest populære komiker.

Dagfinn har også denne gangen med seg sin faste musiker, Bjarte Jørgensen. Gled dere til en helaften fylt av stand up og musikalsk humor av og med selveste, DAGFINN LYNGBØ!

Earlier Event: October 26
Trondheimsolistene
Later Event: November 24
Julebord - Den Gode Smaken