Back to All Events

Festaften med Ronny Myren

Vår nye kjøkkensjef Ronny Myren har kommet hjem til Brekstad og Ørland Kysthotell.

Ronny startet 2. januar og vi har brukt den første lille uken i 2018 til å planlegge året med nye retter og smaker på menyen. Det vil suksessivt komme nye ting, og lokale råvarer vil etter hvert bli mer synlig.

Ronny har som de fleste vet, drevet sin egen restaurant «Emilies» i Trondheim i 17 år, og startet med cateringfirmaet «Kokk på vei» i november 2017. Ørland Kysthotell har nå kjøpt cateringfirmaet, og vi vil også bli større på catering. Ronny har hatt stor suksess og er anerkjent som en av de beste kokkene i Trondheimsregionen – ikke rart vi er stolte over at vi fikk han med på laget.

 

Fredag 12. januar har Ronny satt opp en 4-retters meny med drikkepakke til kr 900,- pr pers, dette konseptet med en slik «pakke» var en av Ronnys suksesser i Trondheim, og vi ønsker og lage slike kvelder innimellom her på Brekstad også :-)

 

Bestill bord innen torsdag 11. januar - Begrenset antall plasser – send mail til post@kysthotell.no  eller ring på tlf 72 51 33 00

 

 

Sjekk også ut cateringsiden vår, denne vil etter hvert komme inn under www.kysthotell.no /https://kokkpavei.no    

LHS_RonnyMyren04.jpg
Earlier Event: December 22
Julelunsjbuffet
Later Event: January 27
Jubileumsfest!