Back to All Events

Revy meny 2019


I forbindelse med Ørlandsrevyen har kjøkkensjef Ronny Myren satt opp følgende meny som vil bli servert fra tirsdag 9.april til lørdag 13.april fra kl 15.00. Vi gjør oppmerksom på at lørdag 13.april stenger kjøkkenet kl 19.00, men baren vil være åpen til 23.00
(Vi kan dessverre ikke tilby a'la carte i dette tidsrommet)

Småretter (kan også fås som forrett)
Ravioli med bacon og fløtesaus Kr 125,-
Kylling og vaffel Kr 125,-
Thai Kylingsuppe Kr 125,-

Hovedretter
Biff med bearnaise, bakt potet med rømme Kr 325,-
Langtidsstekt lammemørbrad med timiansaus Kr 275,-
Torsk med soya- og ingefærsmør og risotto Kr 275,-

Dessert
Lakrisis med sprø kjeks Kr 125,-

Bordbestilling via mail eller telefon
post@kysthotell.no // 72513300
Hjertelig velkommen!

Earlier Event: April 3
Winemakers Dinner
Later Event: May 4
Konfirmasjon