Kampanjer

 
 
 

julebord 2017

Vi serverer julemat i fra midten av november til slutten av desember. Vi har alt i fra hjemmelaget sylte til god gammeldags multekrem. Og selvfølgelig alt inne lutefisk, pinnekjøtt og ribbe. 

 

kurs og konferanse høst 2017

FotoKnoff-sven-erik-knoff-.jpg

Vi har alt for din konferanse, dagmøte eller teambuilding!
 

 

Godt fra havet på Kjeungskjær fyr

IMG_9820-HDR.jpg

Dere tar buss til Uthaug der båten ligger klar til å skysse dere ut til fyret. Vel fremme og forhåpentligvis tørrskodd vil dere få en rundtur og bli fortalt fyrets historie.
 
Etterpå blir det servert hjemmelaget fiskesuppe med masse godt i, Kysthotellets eksklusive fisk- og skalldyrspyd og perlende frisk hvitvin. Vi får også høre flere historier fra de nesten 130 årene Kjeungskjær Fyr har lyst opp leia.
 
Vi kan servere maksimum 15 personer på Kjeungskjær.